Ryby v těstíčku
02.04.2009 | Konópek
Z 1/4 l mléka, 10 dkg hladké, 5 dkg hrubé mouky, 2 vajec a soli připravíme těstíčko. Malé rybky osušíme , osolíme, obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka a rychle vhodíme do...
| celý recept | přečteno: 1712x |
Ryba na zázvoru
02.04.2009 | Konópek
Malé porce ryby potřeme kašičkou z utřeného česneku se lžičkou soli, lžičkou papriky, lžičkou zázvoru a dvou lžic oleje a následně klademe do hrnce na sebe. Zatížíme a necháme ule...
| celý recept | přečteno: 1780x |
Karacsonyi jósag (vánoční dobrota)
02.04.2009 | Konópek
Maso jemně umeleme a protřeme sítem. Kašovinu dusíme na másle se lžičkou sardelové pasty, lžičkou kaparů, špetkou soli, šťávou z půlky citrónu a pepřem. Do kyselé smetany zamíchá...
| celý recept | přečteno: 1824x |
Silvestrovské rybí chlebíčky
02.04.2009 | Konópek
Rybu zbavíme kůže a uvaříme v osolené vodě. Maso vykostíme, pokrájíme, přidáme nakrájenou cibuli a vejce, hrášek a majonézu. Dobře promícháme a natíráme na plátky veky, zdobíme ...
| celý recept | přečteno: 1844x |
Salát GIEWONT
02.04.2009 | Konópek
Rybu uvaříme v osolené vodě s trochou octa a kořením. Maso zbavíme kůže a kostí, přidáme tvrdý sýr nakrájený na malé kostičky, 1 lžíci pokrájených feferonů, kečup a 3 lžíce ...
| celý recept | přečteno: 1782x |
Silvestrovský kaviárový salát
02.04.2009 | Konópek
Rybu udusíme v osolené a okyselené vodě, maso zbavíme kůže a kostí, přidáme kaviár a šťávu z citronů smíchanou v poměru 1 : 1 s olejem. Podle chuti přisladíme. Zdobíme kolečky cib...
| celý recept | přečteno: 1729x |
Haltorma
02.04.2009 | Konópek
Maso zbavíme kůže a kostí a umeleme. Přidáme šlehačku, 6 vrchovatých lžíc křenu a špetku soli, promícháme a ihned podáváme s bílým pečivem....
| celý recept | přečteno: 1747x |
Štěpánská rybí huspenina
02.04.2009 | Konópek
Ve dvou litrech osolené a slabě okyselené vody vaříme, spolu s kořením a mrkvemi, ryby. Po změknutí zbavíme maso kůže a kostí, polovinu umeleme a polovinu pokrájíme. Mrkve také pokrá...
| celý recept | přečteno: 1845x |
Royal aspik
02.04.2009 | Konópek
Kapra nebo štiku vaříme v 1 l osolené, okyselené a opepřené vody, přidáme cibuli. Po uvaření zbavíme maso kůže a kostí, umeleme ho, a ještě protřeme přes síto. Vývar procedíme, p...
| celý recept | přečteno: 1654x |
Silvestrovské jednohubky
02.04.2009 | Konópek
Vařené, udušené nebo upečené ryby zbavíme kostí a kůže a umeleme. Na 200 g ryb přidáme 3 lžíce oleje, 1/2 lžičky zázvoru, 1/2 lžičky papriky, 6 utřených stroužků česneku s ká...
| celý recept | přečteno: 1676x |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz