Cejn na hřibech po chorvatsku
02.04.2009 | ryba: cejn | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
6 porcí cejna, 250 g hřibů nebo žampiónů, 2 cibule, lžíce rajčatového kečupu, 2 lžíce másla, kmín, 10 kapek worchesterové omáčky, sůl
popis přípravy:
Hrubě nakrájenou cibuli velmi krátce osmahneme na másle, osolíme, přidáme kmín, a na plátky nakrájené houby. Houby krátce podusíme a teprve pak přidáme porce cejna. Na mírném ohni dusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme rajčatový kečup, worchesterovou omáčku a dodusíme do měkka. Podáváme s dušenou rýží.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz