Candát po italsku
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
6 porcí candáta, 400 g rajčat, 5 lžic oleje, cibule, lžíce kaparů, 100 g celeru, 2 hřebíčky, zelená petržel , sůl
popis přípravy:
Candáta stáhneme a vykostíme, osolíme, narovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl. Dusíme, dokud se směs nerozdusí na kaši, pak přidáme jemně nastrouhaný celer a usekané kapary. Směs navršíme na rybu a zvolna zapékáme 20 minut. Hotový pokrm posypeme nakrájenou petrželí a podáváme s bramborem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz