Citrónoví pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, lžíce maizeny, 1 dcl oleje, na omáčku: 3 stroužky česneku, 50 g cibule, špetka citrónové kůry, špetka tymiánu, lžička pepře, sůl, 1 dcl citrónové šťávy, 1 dcl oleje
popis přípravy:
Pstruhy osolíme, namočíme v oleji, zaprášíme maizenou a grilujeme z obou stran po 5 minutách. Česnek utřeme se solí, cibuli nastrouháme a vše promixujeme s citrónovou šťávou, kůrou, solí a kořením. Při mixování pomalu přidáváme olej. Omáčku na grilované pstruhy nalejeme a podáváme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Vykostěná zlatá rybka
Chytí rybář zlatou rybku a rybka povídá:
"Když mě pustíš, tak ti splním tři přání."
Rybář odpoví: "Ja mám jen jedno. Abys neměla kosti."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz