Pstruh na hřibech
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3 pstruzi, 200 g hřibů, olej, cibule, 1 dcl bílého vína, 50 g másla, půlka citrónu, kmín, zelená petržel, sůl
popis přípravy:
Do břišní dutiny pstruhů vložíme osminku citrónu bez jadérek a snítku zelené petrželky. Nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi s olejem a pak zvolna pstruhy opečeme. Před dopečením přelijeme pstruhy vínem, přidáme na plátky nakrájené, na polovině másla se solí a kmínem podušené hřiby. Pstruhy zvolna dopečeme, šťávu zjemníme zbytkem másla. Podáváme s vařenými brambory sypanými zelenou petrželí.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a blondýna
Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mě podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



