Pražská štika
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Štika, 3 lžíce sardelové pasty, 3 lžíce citrónové šťávy, pepř, 100 g másla, 2 dcl sladké smetany.
popis přípravy:
Štiku nakrájíme na slabé podkovy. Sardelovou pastu utřeme s máslem, citrónovou šťávou a pepřem. Každou podkovu kašičkou natřeme a položíme na pekáč, zalijeme smetanou a pečeme v troubě asi na 200 stupňů.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz