Kapr na pórku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg kapra, 1/2 kg pórku,máslo, cibule, 1 dl bílého vína, mletý zázvor, sůl
popis přípravy:
Půlky kapra osolíme, do zářezů v kůži nasypeme špetku mletého zázvoru. Pórek nakrájíme na kolečka a s drobně nakrájenou cibulí podusíme na másle, přidáme kapra a několik minut dusíme. Nakonec podlijeme vínem a 20 minut pečeme v mírně horké trobě. Vhodnou přílohou může být rýže.
poznámka:
-
![](images/logo_1.jpg)
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz