Halászlé z kapra
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1,5 kg kapra, 120 g cibule, 20 g sladké papriky, 30 g soli, 2 feferonky
popis přípravy:
Kapra rozpůlíme, nařežeme na porce široké asi 4 cm. Do hrnce dáme na dno nakrájenou cibuli, položíme porce ryby, které posypeme sladkou paprikou a osolíme. Pak dáme další vrstvu cibule a opět posypeme paprikou, nádobu naplníme vodou, přidáme feferonky, a vaříme asi 3/4 hodiny. Vývar scedíme a podáváme s vařenými porcemi kapra.
poznámka:
-
![](images/logo_1.jpg)
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a krokodýl
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: "Berou, berou?" "Kdepak, ani ťuk..." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz