fislari.cz

Maréna po francouzsku

02.04.2009 | Konópek

Do kastrolu vložíme na malé kousky nakrájenou cibuli, drobně usekanou petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a vodu s octem. Vaříme asi 20 minut, pak procedíme, vývar vrátíme do kast...

| celý recept | přečteno: 1729x |

Montrealský mník

02.04.2009 | Konópek

Maso bez kůže a kostí nakrájíme na kostičky, osolíme a upražíme na oleji. Rozprostřením na savý papír ho zbavíme přebytečného tuku. Na másle udusíme nastrouhaný celer, cibuli, vmí...

| celý recept | přečteno: 1654x |

Mník na víně

02.04.2009 | Konópek

Maso bez kůže a kostí nakrájíme na kousky, osolíme a zaprášíme kukuřičnou moukou. V kastrolu rozškvaříme mletou slaninu, zpěníme na ní strouhanou cibuli, protlak, přidáme rybu, zali...

| celý recept | přečteno: 1769x |

Mřenky se sýrovou omáčkou

02.04.2009 | Konópek

Mřenky povaříme 5 minut v malém množství vody s kořením, solí a strouhanou zeleninou. Pak je vyndáme na mísu a zalijeme omáčkou, kterou připravíme tak, že na másle osmahneme strouhank...

| celý recept | přečteno: 1737x |

Okoun na víně

02.04.2009 | Konópek

Okouny uvaříme ve vývaru s bílým vínem, zeleninou a kořením. Uvařené vyndáme na teplou mísu. Světlou jíšku zalijeme přecezenou polévkou, přidáme sardelové máslo a muškátový kv...

| celý recept | přečteno: 2223x |

Okouni zapečení ve formě

02.04.2009 | Konópek

Okouny uvaříme v osolené vodě doměkka. Ryby opatrně vyjmeme a vykostíme, maso drobně usekáme, přidáme smetanu, 20 g rozpuštěného másla, utřenou cibuli, pepř, sůl, rybí vývar, lehce...

| celý recept | přečteno: 1682x |

Okouni po maďarsku

02.04.2009 | Konópek

Okouny osolíme. Rozevřené, hřbetem nahoru je rovnáme do zapékací misky. Pokapeme je olejem a poklademe vločkami másla. Upečeme je do měkka v předehřáté troubě. Před koncem pečení j...

| celý recept | přečteno: 1730x |

Okoun se zeleninou

02.04.2009 | Konópek

Okouny nasolíme a srovnáme do pekáčku, v němž jsme rozpustili polovinu másla, zasypeme je strouhanou zeleninou, pokapeme zbytkem rozpuštěného másla a za občasného podlévání vývarem up...

| celý recept | přečteno: 1778x |

Ukrajinské okouní rizoto

02.04.2009 | Konópek

Maso obereme z kostí, pokrájíme, smícháme s hráškem, rýží a zalijeme vývarem se solí, olejem a paprikou. Asi 10 minut zapečeme, až se vývar vsákne do rýže, podáváme se strouhaným ...

| celý recept | přečteno: 1719x |

Smažení marinovaní okouni

02.04.2009 | Konópek

Ocet s vodou, zeleninou a kořením svaříme a po vystydnutí jím zalijeme rybky zbavené hlav a ocasů. Na 24 hodin uložíme v chladu. Pak každou rybku usušíme, obalíme v mouce, rozšlehaných...

| celý recept | přečteno: 1635x |

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 |