Kapr po orientálsku se žampióny
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg kapra, 200 g žampiónů, 3 zelené papriky, 3 rajčata, cibule, 1 dcl červeného vína, olej, 2 lžíce kečupu, mletý pepř, sůl
popis přípravy:
Porce kapra dáme na pánev s rozpáleným olejem a v předehřáté troubě do měkka upečeme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, papriku, žampióny a rajčata. Vše krátce podusíme, pak směs přidáme na porce kapra a osolíme. Ještě krátce dusíme a nakonec podlijeme červeným vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo se slaným pečivem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



