Kapr po francouzsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
800 g kapra, 2 lžíce másla, 2 vařená vejce, citrón, zelená petržel, sůl, olej
popis přípravy:
Kapra osolíme, střed porcí z hřbetní strany nařízneme a vložíme kolečka citrónu. Porce opečeme na rozpáleném oleji. Na míse rybu ochutíme rozpuštěným máslem, posypeme nakrájenými vejci a petrželí. Podle chuti mírně opepříme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Jak cikán chytil zlatou rybku
Jde takhle cikán chytat ryby. Už jich má skoro plnej kýbl a najednou vytáhne zlatou rybku. Rybka: když mě pustíš, splním ti tři přání... Cikán chvíli přemýšlí a pak povídá: chci bejt bílej, chci bejt v balíku a chci, aby se na mě ženský lepily. A na to rybka: čáry máry muří nožka, ať je z tebe always vložka.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



