Kapr po moravsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3 porce kapra, 3 lžíce oleje, 40 g másla, 3 vejce, 60 tvrdého sýra, sůl
popis přípravy:
Porce kapra osolíme, necháme asi půl hodiny odležet, pak je na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme. Do rozkvedlaných vajec s nastrouhaným sýrem přidáme trochu soli. Opečené porce přelijeme rozkvedlanými vejci a asi 5 minut zapečeme v horké troubě.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz