Kapří biftečky
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg kapra, 3 lžíce krupice, 2 vejce, 5 lžic strouhanky z dietních sucharů, půl lžičky pepře, půl lžičky papriky, sůl, kolečka salámu, plátky cibule, olej
popis přípravy:
Porce kapra položíme na rošt na ohřívání knedlíků (pařáček) a v páře udusíme do měkka, pak maso obereme z kostí, umeleme, na oleji osmahneme krupici a s ostatními přísadami, kromě salámu a cibule, ji k masu přidáme. Z kašoviny naděláme menší biftečky, které vkládáme mezi dvě kolečka salámu, přizdobíme cibulí, zabalíme do alobalu a pečeme asi 20 minut.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz