Kapr z Budapešti
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, 80 g másla, 40 g sardelové pasty, citrónová šťáva, pepř, sůl
popis přípravy:
Porce velmi jemně osolíme, máslo rozetřeme se sardelovou pastou, přidáme pár kapek citrónové šťávy, pepř a pomazánku na maso natřeme. Zabalíme do alobalu a pečeme 25 minut.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz