Ligurský kapr se žampióny
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Kapr, 120 g másla, 400 g rajčat, 200 g žampiónů, 2 cibule, 1/8 l červeného vína, 30 g hladké mouky, česnek, mletý pepř, zelená petržel, citrón, sůl
popis přípravy:
Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a pečeme s jemně nakrájenou cibulí na másle. Pečené porce vyjmeme a do pánve vložíme na plátky nakrájené žampióny, ty podusíme a zalijeme vínem. Nakonec přidáme nakrájená oloupaná rajčata, nastrouhaný česnek, pepř a sůl. Hotové porce polijeme omáčkou, nazdobíme petrželkou a kolečky citrónu a podáváme s vařenými brambory.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



