Marinovaný kapr po orientálsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
6 porcí kapra, 3 lžíce oleje, citrónová šťáva, sůl, na marinádu : 3 větší tvrdá rajčata, 2 sterilované kapie v oleji, 2 velké cibule, 2 kyselé okurky, 1 dcl octa, 1/8 l vody, lžička hořčice, 4 lžíce oleje, mletý pepř, worcesterová omáčka, sůl
popis přípravy:
Asi 200 g porce osolíme, zakapeme citrónovou šťávou, opečeme po obou stranách na oleji. Opečené porce vyjmeme, necháme vychladnout a opatrně vykostíme. Cibuli, rajčata a okurky nakrájíme na tenká kolečka, papriku na proužky a vložíme do hlubší skleněné mísy. Vložíme porce kapra a pokryjeme připravenou zeleninovou směsí. Zbylé přísady promícháme v další misce a promíchanou marinádou přelijeme kapra se zeleninou. Necháme v chladničce dobře vychladnout a podáváme s chlebem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz