Hlavatka s pomeranči
02.04.2009 | ryba: hlavatka | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce hlavatky, 1 dcl oleje, 100 g cibule, 5 nových koření, 5 jalovců, 50 g pepřů, půl lžičky koriandru, půl bobkového listu, špetka estragonu, 1 hřebíček, 2 dcl pomerančové šťávy, pomeranč, lžička hořčice, sůl
popis přípravy:
Porce hlavatky prudce opečeme na oleji. Pokrájenou cibuli s kořením svážeme do plátěného uzlíčku a 5 minut povaříme v pomerančové šťávě. Pak v ní dusíme osolené a hořčicí potřené porce hlavatky. Porce necháme okapat, ozdobíme kolečky pomeranče a studené podáváme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Jak cikán chytil zlatou rybku
Jde takhle cikán chytat ryby. Už jich má skoro plnej kýbl a najednou vytáhne zlatou rybku. Rybka: když mě pustíš, splním ti tři přání... Cikán chvíli přemýšlí a pak povídá: chci bejt bílej, chci bejt v balíku a chci, aby se na mě ženský lepily. A na to rybka: čáry máry muří nožka, ať je z tebe always vložka.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz