Rybí guláš
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Asi 600 g sladkovodních ryb, citrónová šťáva, 2 cibule, 2 lžíce oleje, 3/4 kg červených a zelených paprik, mletá sladká a špetka pálivé papriky, mletý pepř, sůl, lžička hladké mouky, vývar z masa, pórek
popis přípravy:
Staženou a vykostěnou rybu rybu nakrájíme na malé kostky, zakapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu v chladničce odležet. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme proužky papriky, osmahneme, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a asi 10 minut podusíme. Přidáme maso, poprášíme hladkou moukou, podlijeme vývarem a podusíme do měkka. Opatrně mícháme. Rozdělíme na porce, posypeme na kolečka nakrájeným pórkem a podáváme s chlebem nebo pečivem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz