Smažené střevle
02.04.2009 | ryba: strevle | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g střevlí, 5 dcl mléka, 1 dcl pomerančového džusu, sůl, dvě vejce, polohrubá mouka, strouhanka, olej
popis přípravy:
Ryby přes noc namočíme do mléka smíchaného s džusem. Druhý den osušíme, osolíme, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a v horkém oleji usmažíme.
poznámka:
Střevle potoční je celoročně hájená, lze nahradit jinou drobnou rybkou - starý recept
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



