Radenínský vánoční kapr
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
6 porcí kapra, 1/2 l mléka, sůl, hladká mouka, vejce, 200 g mandlí, olej
popis přípravy:
Kapra stáhneme a odstraníme páteř. Porce namočíme do mléka a necháme přes noc v lednici. Druhý den osušíme, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhaných mandlích. Smažíme po obou stranách do červena.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz