Křupaví ježdíci
02.04.2009 | ryba: jezdik | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g ježdíků, 50 g slaniny, 50 g másla, lžíce oleje, sůl, drcený kmín
popis přípravy:
Ježdíky zbavíme hlavy a vytáhneme střívko, srovnáme je na olejem vymaštěný pekáč, osolíme, okmínujeme, zalijeme směsí másla a vyškvařené slaniny a pečeme, až jsou ryby křupavé.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a krokodýl
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: "Berou, berou?" "Kdepak, ani ťuk..." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz