Pečené oukleje
02.04.2009 | ryba: ouklej | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 oukleje, 50 g másla, 50 g žampiónů, lžíce petrželové natě, lžíce strouhané cibule, sůl
popis přípravy:
Ryby nasolíme, necháme několik hodin v chladu odležet. Potom je osušíme a naplníme směsí z pokrájených žampiónů udušených na polovině másla s cibulí a petrželovou natí. Ryby zašijeme, potřeme zbývajícím máslem a opečeme na roštu. Podáváme s bramborovou kaší.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz