Křupavé rybky
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3/4 kg drobných ryb, lžička zázvoru, lžíce solamylu, olej, sůl, petržel
popis přípravy:
Navrch i vně posypeme rybky směsí zázvoru a soli a necháme půl hodiny v chladu. Pak rybky vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do zlatova asi 5 minut. Usmažené narovnáme do pekáčku a pečeme dalších 5 minut při asi 250 stupních. Podáváme posypané petrželovou natí.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz