Kyselo z ryb
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1,5 l vody, 1/2 kg odřezků a vnitřností z ryb, 100 g kořenové zeleniny, mletý pepř, sůl, lžíce hladké mouky, 1/4 l kyselého mléka, 2 lžíce octa
popis přípravy:
Ve slané vodě povaříme hlavu bez žaber, ocet a pokrájenou kořenovou zeleninu. Vývar scedíme, maso obereme a vrátíme zpět do vývaru. Zvlášť uvaříme jikry nebo mlíčí ve vodě s octem. Potom obojí slijeme dohromady, opepříme, zahustíme kyselým mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali mouku a dobře povaříme. Podáváme s vařenými brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz