Obalované grundle
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
500 g drobných rybek, 2 vejce, 3 lžíce hladké mouky, tuk na smažení, strouhaná houska, nastrouhaný křen, tatarská omáčka, sůl
popis přípravy:
Drobné rybky osušíme, osolíme a necháme asi 2 hodiny odležet. Pak ryby obalíme v hladké mouce, osolených rozkvedlaných vejcích a ve strouhané housce. Za častého obracení je osmažíme ze všech stran do zlatova a podáváme je s nastrouhaným křenem, tatarskou omáčkou a slaným bílým pečivem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz