Bílé ryby po bulharsku
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3 porce bílé ryby, 60 g másla, citrón, lžíce hladké mouky, lžička octa, 4 stroužky česneku, zelená petržel, sůl
popis přípravy:
Porce ryby osušíme, poprášíme moukou a na másle dozlatova po obou stranách opečeme. K česneku utřenému se solí přidáme drobně nakrájenou petržel, zředíme octem rozředěným stejným množstvím vody a upečené porce ryb přelijeme touto zálivkou. Podáváme s plátkem citrónu a bílým pečivem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šeredné počasí
Jeden vášnivý rybář tráví u vody každý víkend od časného rána až do noci, a to v každém počasí. Jedno ráno odejde k vodě jako vždy, ale počasí je tak hrozné, že to brzo zabalí a jde domů. Je ještě brzo ráno, a tak se znovu svlékne a vleze si do postele k probouzející se ženě. "Miláčku, dnes tam je opravdu šeredné počasí." "No vidíš, a ten můj blbec šel na ryby."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz