Tloušť s dušenými pýchavkami
02.04.2009 | ryba: jelec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Dva tloušti (nebo 4 plotice), 200 g pýchavky, 4 lžíce oleje, 150 g rajčat, 2 stroužky česneku, naťová cibule, mletý pepř, sůl
popis přípravy:
Pýchavky nakrájíme na slabší kolečka a podusíme na oleji spolu s rybami. Během dušení přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata. Před skončením dušení přidáme česnek utřený se solí a špetku pepře. Podáváme s vařenými brambory posypané jemně nakrájenou cibulovou natí.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Tchýně
Rybář chytí zlatou rybku a ta říká: "Jsem kouzelná zlatá rybka. Splním ti, cokoliv si budeš přát, ale tvé tchýni to splním dvakrát."
Nejdřív si rybář přeje dům. Má dům. Jeho tchýně má dva domy.
Pak si přeje auto. Má auto. Jeho tchýně má dvě auta.
A nakonec řekne: "Chci mít čtyřicítky horečky."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz