Maréna po francouzsku
02.04.2009 | ryba: marena | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce marény asi po 200 g, ocet, 6 dcl vody, 80 g cibule, zelená petržel, bobkový list, 8 kuliček pepře, tymián, 80 g másla, sůl
popis přípravy:
Do kastrolu vložíme na malé kousky nakrájenou cibuli, drobně usekanou petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a vodu s octem. Vaříme asi 20 minut, pak procedíme, vývar vrátíme do kastrolu, uvedeme do varu a přidáme porce ryby. Vaříme na mírném ohni až ryba změkne, asi 5 minut. Hotovou rybu vyjmeme, rozdělíme na talíře a podlijeme rozpuštěným máslem do něhož před podáváním nakrájíme zelenou petržel. Podáváme s vařenými brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz