Silvestrovský kaviárový salát
02.04.2009 | ryba: ostatni | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Štika nebo kapr, sůl, ocet, 150 g kaviáru, 5 citrónů, cukr, olej, cibule, aspik
popis přípravy:
Rybu udusíme v osolené a okyselené vodě, maso zbavíme kůže a kostí, přidáme kaviár a šťávu z citronů smíchanou v poměru 1 : 1 s olejem. Podle chuti přisladíme. Zdobíme kolečky cibule a aspikem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Tchýně
Rybář chytí zlatou rybku a ta říká: "Jsem kouzelná zlatá rybka. Splním ti, cokoliv si budeš přát, ale tvé tchýni to splním dvakrát."
Nejdřív si rybář přeje dům. Má dům. Jeho tchýně má dva domy.
Pak si přeje auto. Má auto. Jeho tchýně má dvě auta.
A nakonec řekne: "Chci mít čtyřicítky horečky."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz