Bavorská polévka
02.04.2009 | ryba: ostatni | polevka | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1/2 kg masa z bílých ryb, 4 žampióny, cibule, 2 žemle, pepř, 1 mletý hřebíček, 1,5 l vody, 50 g čerstvého másla
popis přípravy:
Vše, mimo másla, povaříme asi 1/2 hodiny, pak polévku procedíme, vrátíme do ní žampióny, které jsme pokrájeli, a kousky vykostěného rybího masa. Na každý talíř dáme kousek másla a horkou polévkou ho zalijeme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz