Polévka z úhoře s rýží
02.04.2009 | ryba: uhor | polevka | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
500 g úhoře, 3 stroužky česneku, 250 g rajčat, 2 lžíce oleje, 70 g rýže, sůl
popis přípravy:
Ze staženého úhoře odstraníme páteř a nakrájíme ho na malé kousky, zalijeme vodou a osolíme, přidáme rýži, česnek utřený se solí, páteř a kůži z úhoře a později nakrájená rajčata. Několik minut vaříme, přidáme olej a vaříme přiklopené tak dlouho, aby rýže změkla. Z hotové polévky vyjmeme páteř a kůži.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
Pondělí

7 °C

7 °C
Úterý

10 °C

10 °C
Středa

11 °C

11 °C
Čtvrtek

12 °C

12 °C
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz