Kapří čorba (polévka)
02.04.2009 | ryba: kapr | polevka | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
400 g kapra, 50 g cibule, 10 kořenové zeleniny, 50 g másla, lžíce hladké mouky, lžíce rajského protlaku, 2 dcl smetany, citrónová šťáva, sůl, 1,5 dcl vody
popis přípravy:
Nastrouhanou zeleninu osmahneme na másle, přidáme protlak, sůl, horkou vodu a vše 20 minut vaříme. Polévku procedíme, vložíme do ní nakrájené kapří maso bez kůže a kostí, zalijeme smetanou s rozkvedlanou moukou a vaříme dalších 15 minut, podle chuti přidáme citrónovou šťávu a podáváme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz