Polévka z kapra s kapáním
02.04.2009 | ryba: kapr | polevka | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1,5 l vody, hlava a vnitřnosti z kapra, 100 g kořenové zeleniny, cibule, masox, vejce, lžíce hladké mouky, 30 g másla, petrželka
popis přípravy:
Hlavu, vnitřnosti a zeleninu vaříme ve vodě asi 1/2 hodiny, potom scedíme, znovu uvedeme do varu, , přidáme masox a nakonec zavaříme jemné kapání, připravené z vejce a hladké mouky. Obrané maso z hlavy a vnitřnosti nadrobno pokrájíme do polévky, hotovou polévku zjemníme máslem a ochutíme petrželkou.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



