Cejn po uhersku
02.04.2009 | ryba: cejn | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 velký nebo 2 menší cejni, 100 g jablečných křížal, cibule, mletý pepř, zázvor, muškátový květ, 1/8 l bílého vína, 2 lžíce octa nebo citrónové šťávy, sůl
popis přípravy:
Do větší nádoby dáme vodu okyselenou octem nebo citrónovou šťávou, přidáme víno, částečně vykostěné ryby, jablečné křížaly a nahrubo nakrájenou cibuli. Na mírném ohni uvaříme vše do měkka, před skončením varu opepříme, okořeníme špetkou zázvoru a muškátového květu. Podáváme s chlebem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz