Kapr ve víně
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Kapr, červené víno, olej, rajský protlak, pepř, sůl, cukr, hrozinky, strouhaný chleba
popis přípravy:
Kapra rozporcujeme, zalijeme vínem a na 4 hodiny dáme do ledničky. Potom porce osušíme, osolíme a prudce opečeme na oleji. Do oleje, v němž jsme rybu opékali, přidáme sklenku použitého červeného vína, 2 lžíce protlaku, pepř, sůl, 2 lžičky cukru, hrst hrozinek a 2 lžíce strouhaného chleba. Povaříme asi 5 minut, nalijeme na rybu a podáváme s tmavým chlebem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Bačovo přání
Chytí chlápek k večeru zlatou rybku. "Splním Ti tři přání, když mě pustíš", říká rybka. "Dobrá, chci mít spoustu peněz a barák jako kráva velkej." A má co si přál. "Tak a teďka druhý přání." "Chci nejkrásnější, nejlepší ženskou na světě." A má ji. "A co třetí přání" ptá se rybka. "Díky, mám už všechno, co jsem kdy chtěl." "Ne to nejde, máš ještě třetí přání, takže sem s ním." "Dobře, já už nic nechci, ale mám kamaráda baču na horách, ať se mu splní první, co si bude přát." ...Tatry, horská pastvina, bača vstane, protahuje se a povídá: "Aj sto kokotov do riti a rezavá kotva do zad."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



