Zapečený okoun s rýží
02.04.2009 | ryba: okoun | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce okouna, 100 g předvařené rýže, sůl, litr vývaru, 4 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, cibule, 200 g slaniny, 1/2 kg pórku, 200 g rajčat, pepř, paprika, tymián, bazalka, 2 dcl bílého vína, 100 tvrdého sýra
popis přípravy:
Na oleji rozškvaříme pokrájenou slaninu a na ní prudce opečeme osolenou rybu, vyjmeme ji, osmahneme pokrájený pórek, čtvrtky rajčat, nastrouhanou cibuli a utřený česnek. Vše zalijeme osoleným a okořeněným vývarem a vaříme 10 minut, pak přidáme víno, předvařenou rýži, přelijeme do ohnivzdorné mísy, poklademe okouním masem, posypeme strouhaným sýrem a zapékáme asi 1/4 hodiny.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz