Štědrovečerní nadívaný kapr
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Kapr, 100 g sušených švestek, 100 g jader vlašských ořechů, cibule, olej, pepř, sůl
popis přípravy:
Švestky krátce povaříme, vypeckujeme a umeleme na masovém strojku. Ořechy také umeleme. Pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme švestky a ořechy, špetku soli a pepře a dobře promícháme. Kapra necháme vcelku, hřbet několikrát nařízneme. Osolíme a břišní dutinu naplníme připravenou směsí. Potom kapra zašijeme a za občasného polévání olejem upečeme. Takto upraveného kapra podáváme s tradiční černou omáčkou.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zlatá rybka versus kouzelný dědeček
Vyloví rybář zlatou rybku a rybka říká:
"Pusť mě, splním ti tři přání."
A rybář na to:
"To máš smůlu, já jsem kouzelný dědeček."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz