Candát v zelenině
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1,5 kg candát, citrón, 350 g pórku, 3/4 kg brambor, 1/4 kg celeru, 300 g rajčat, sůl, pepř, estragon, 1 dcl bílého vína
popis přípravy:
Z citrónu odkrojíme 3 kolečka a zbytkem pokapeme osušeného candáta, osolíme a do candáta vložíme kousek estragonové snítky. Pórek nakrájíme na kolečka, brambory na hranolky, celer nahrubo nastrouháme. Rybu dáme do větší remosky, obložíme zeleninou, osolíme a opepříme, zalijeme vínem rozředěným trochou vody a 25 minut pečeme, pak přidáme pokrájená rajčata bez měkkých středů a pečeme dalších 10 minut. Ozdobíme kolečky citrónu, posypeme estragonem a podáváme s bílým pečivem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



