Candát plněný houbami
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Candát, 400 g hub, snítka petrželky, špetka muškátového oříšku, sůl, 1/2 l oleje, 50 g másla
popis přípravy:
Na rozpuštěném másle 3 minuty restujeme pokrájené a osolené houby. Candáta osolíme, naplníme houbami, posypeme sekanou natí, zabalíme do alobalu a 25 minut pečeme.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



