Candát po selsku
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Candát, 2 cibule, 100 g slaniny, 2 papriky, 2 rajčata, mletá sladká paprika
popis přípravy:
Na pánvi vyškvaříme drobně nakrájenou slaninu a necháme na ní do zlatova osmažit nakrájenou cibuli. Vše obarvíme mletou paprikou, zalijeme asi půl litrem vody, pak přecedíme na porce candáta, přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme do měkka. Přílohou mohou být makaróny.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz