Candát v dietní úpravě
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce candtáta, 3 kolečka cibule, citrón, 100 g kořenové zeleniny, máslo, zelená petržel, sůl
popis přípravy:
Porce osolíme, naskládáme do rendlíku, přidáme kolečka cibule, nastrouhanou kořenovou zeleninu a na mírném ohni vaříme asi 8 minut. V průběhu vaření kontrolujeme, aby se ryba nerozvařila. Měkké ryby rozdělíme na jednotlivé talíře, pokapeme je máslem a posypeme sekanou petrželkou.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz