Candát po maďarsku
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce candáta po 200 g, 2 žloutky, 3 dl kyselé smetany, citrón, 3/4 l vývaru z hlavy, ploutví a ocasu, 100 g kořenové zeleniny, 3 lžíce mleté sladké papriky, sůl
popis přípravy:
Naporcovanou rybu osolíme, posypeme mletou paprikou, vložíme do hluboké pánve, podlijeme procezeným vývarem z ryby, zeleniny a koření a dusíme na mírném ohni do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Podušené porce urovnáme na mísu, do šťávy zamícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky a citrónovou šťávou. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu, ale nevaříme. Hotovou šťávu scedíme a lijeme na porce candáta. Podáváme s brambory.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Vykostěná zlatá rybka
Chytí rybář zlatou rybku a rybka povídá:
"Když mě pustíš, tak ti splním tři přání."
Rybář odpoví: "Ja mám jen jedno. Abys neměla kosti."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



