Studený úhoř
02.04.2009 | ryba: uhor | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Úhoř, sůl, 3 dcl citrónové šťávy, 5 stroužků česneku, lžička pepře, petrželová nať, 2 dcl oleje
popis přípravy:
Celého úhoře na několika místech nařízneme (podle počtu porcí), osolíme, stočíme do ohnivzdorné mísy a zalijeme vroucím roztokem ze šťávy, utřeného česneku, pokrájené natě, mletého pepře a oleje. Asi 25 minut dusíme, pak nálev slijeme, rybu vychladíme, rozporcujeme a podáváme s bílým pečivem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz