Úhoř pečený v kastrolu
02.04.2009 | ryba: uhor | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Úhoř, 5 lžic oleje, 2 citróny, lžíce sekané petrželky, pepř, sůl
popis přípravy:
Staženého úhoře nakrájíme na krátké válečky a osušíme je. Olej smícháme se šťávou z jednoho citrónu a petrželkou. Kousky úhoře osolíme, opepříme, vložíme do oleje a necháme asi hodinu marinovat. Pak kousky úhoře narovnáme do kastrolu a pečeme v troubě asi 10 minut a průběžně poléváme okořeněným olejem. Podáváme zdobené kolečky citrónu a s vařenými brambory sypanými petrželkou.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Jak cikán chytil zlatou rybku
Jde takhle cikán chytat ryby. Už jich má skoro plnej kýbl a najednou vytáhne zlatou rybku. Rybka: když mě pustíš, splním ti tři přání... Cikán chvíli přemýšlí a pak povídá: chci bejt bílej, chci bejt v balíku a chci, aby se na mě ženský lepily. A na to rybka: čáry máry muří nožka, ať je z tebe always vložka.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz