Sumec na zelenině
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg sumce, lžička soli, lžíce hladké mouky, 70 g sádla, čtvrt cibule, 80 g vařené kořenové zeleniny, 1 kyselá okurka, pepř, lžička rajčatového protlaku, 0,5 dcl červeného vína, citrónová šťáva
popis přípravy:
Porce ryby osolíme, zaprášíme moukou a opečeme na sádle. Do výpeku přidáme nastrouhanou cibuli, po zpěnění na ní vrátíme rybu, přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, na kostičku nakrájenou okurku, pepř, protlak rozmíchaný v trošce vody a dusíme do měkka. Nakonec přilijeme víno a každou porci sumce stříkneme citrónovou šťávou.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



