Děvínský sumec
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce sumce, sůl, půl lžičky pepře, 80 g šunky, 60 g tvrdého sýra, natvrdo vařené vejce, 1,5 dcl oleje, 30 g pražených mandlí, 4 půlky kompotovaných broskví, 4 žloutky, 2 lžičky sherry
popis přípravy:
Porce sumce bez kůže a kostí osolíme, opepříme, položíme na ně po plátku šunky, sýra, čtvrtku vajíčka, přeložíme, sepneme jehlou, ještě osolíme a opepříme a zprudka opečeme na oleji. Hotové kapsy necháme v teple a zapícháme do nich krájené loupané pražené mandle. Podáváme s broskvovým kompotem s vařeným žloutkem místo pecky, mírně osolený a pokapaný sherry.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz