Guláš ze sumce
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g sumce, 50 g sádla, 50 g slaniny, 200 g cibule, 2 stroužky česneku, lžíce rajčatového protlaku, lžíce papriky, půl lžičky pepře, půl lžičky drceného kmínu, lžíce červeného vína, sůl
popis přípravy:
V sádle rozškvaříme slaninu, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, když zrůžoví, přidáme česnek rozetřený se solí, protlak a koření. Přidáme několik lžic vody a krátce podusíme. Do omáčky přidáme na kostičky pokrájené maso, 10 minut podusíme a ochutíme vínem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Ukecaná zlatá rybka
Rybář chytí zlatou rybku, vytáhne ji na břeh, a rybka najednou promluví lidským hlasem:
"Když mě pustíš, splním ti tři přání."
Rybář na to kouká jak zjara, a ještě než se vzpamatuje z překvapení, vykoukne z vody jiná ryba a povídá:
"Nepouštěj ji, kecá!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz