Sumčí závitky
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 sumčí porce, 4 plátky slaniny, lžíce hořčice, lžička sladké papriky, pepř, sůl, 2 lžíce bylinek (pažitka, petržel, libeček), lžíce citrónové šťávy, 2 červené kapie, 2 zelené papriky, 2 cibule, 4 lžíce oleje, 2 dcl masového vývaru, 2 dcl jogurtu, půl lžičky karí
popis přípravy:
Osušené porce okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou, potřeme hořčicí, posypeme polovinou nadrobno usekaných bylinek, poklademe plátky slaniny, zavineme a párátky zajistíme. Kapie a papriky nakrájíme na proužky a cibuli na kolečka. Osolenou zeleninovou směs ochucenou zbytkem bylinek dusíme za občasného podlévání vývarem do poloměkka, přidáme závitky a na mírném ohni ještě asi 20 minut dusíme. Vyndáme je na talíř, zeleninu zakvedláme osoleným jogurtem s karí a po prohřátí nalijeme na závitky a ihned podáváme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz