Pilaf ze sumce
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
350 g sumce, sůl, 1 dcl oleje, 200 g předvařené rýže, půl lžičky pepře, 4 dcl silného rybího vývaru, petrželová nať
popis přípravy:
Sumčí maso bez kůže a kostí nadrobno pokrájíme a opečeme na oleji. Přidáme rýži, vývar, pepř, sůl, směs vlijeme do olejem vytřené rozehřáté remosky a asi 10 minut zapékáme, pak ještě necháme chvíli remosku zakrytou až se všechen vývar vsákne do rýže. Pilaf podáváme ozdobený petrželovou natí.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz