Sumec Topaz
02.04.2009 | ryba: sumec | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3/4 kg sumce, 4 lžíce citrónové šťávy, 8 rajčat, 150 g sterilovaného hrášku, 150 g sterilované kukuřice, 2 cibule, pepř, špetka tymiánu, 50 g másla, polohrubá mouka, olej
popis přípravy:
Stažené sumčí maso naporcujeme, zakapeme citrónovou šťávou a asi hodinu necháme odležet v lednici. Rajčata asi 2 minuty povařííme, pak je rozčtvrtíme, odstraníme jadérka, cibuli pokrájíme na tenká kolečka, osmahneme ji na másle, přidáme rajčata, sterilovaný hrášek a kukuřici. Vše prohřejeme se solí a tymiánem. Marinované porce sumce osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji osmažíme. Podáváme se zeleninovou směsí.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz